0433 - 107 30

Fest- & Bröllopsmeny

Vår fest- & bröllopsmeny är till för sällskap på min 15 pers och baserad på att man väljer minst 2 rätter. Alla i sällskapet måste välja samma rätt. (undantag för allergier) Priserna inkluderar dukning i vitt linne och enkel bordsdekoration.

Förrätter

Hotellets gravade lax med hemgjord hovmästarsås och salladsskott 169:-

Skagencanapé toppad med löjrom 189:-

Gubbröracheesecake toppad med dill och rädisor 159:-

Italiensk tomatsoppa med hembakat bröd 149:-

Carpaccio toppad med rostade pinjenötter, ruccola och parmesan 199:-


Varmrätter

Halstrad fjällröding med smörslungad färsk potatis, säsongens primörer och hummersås 299:-

Marinerad fläskfilé med potatiskaka, skysås och säsongens grönsaker 289:-

Rosastekt ankbröst med potatisgratäng, cidersås och säsongens primörer 299:-

Entrecote med örtstekt färskpotatis, dragonsås och säsongens primörer 329:-

Helstekt oxfilé med potatis- och palsternackspuré, rödvinssås och morotskompott 369:-


Desserter

Vitchokladcheesecake i glas med färska bär 139:-

Crème Brulée med knäckigt täcke och säsongens färska bär 149:-

Chokladfondant med vaniljglass och halloncoulis 139:-

Två kulor sorbet 89:-