0433 - 107 30

Fest & -Bröllopmeny

Vår fest- & bröllopsmeny är till för sällskap på min 15 pers och baserad på att man väljer minst 2 rätter. Alla i sällskapet måste välja samma rätt. (undantag för allergier) Priserna inkluderar dukning i vitt linne och enkel bordsdekoration.

Förrätter

Hotellets gravade lax med hemgjord hovmästarsås och salladsskott 139:-

Skagenkanapé toppad med löjrom 149:-

Pumpasoppa med cream fraiche och rostade frön 99:-

Rullar av lufttorkad skinka fyllda med mozzarella serveras med färsk basilika 109:-


Krämig hummersoppa med Juliennegrönsaker och kräftstjärtar serveras med hembakta brödpinnar 129:-


Varmrätter

Hälleflundra med smörslungad färsk potatis, säsongens primörer och saffransås 279:-

Marinerad fläskfilé med västerbottenrostad potatis, skysås och wokade grönsaker 269:-

Rosastekt ankbröst med potatisgratäng, cidersås och säsongens primörer 299:-


Kalvmedaljonger med örtstekt färskpotatis, dragonsås och säsongens primörer 329:-

Helstekt vildsvinsytterfilé med potatis- och palsternackspuré, rödvinssås och morotskompott 289:-


Desserter

Hotellets goda chokladcheesecake på bärspegel 139:-

Crème Brulée med knäckigt täcke 
och säsongens färska bär 139:-

Chokladfondant med vaniljglass och halloncoulis 119:-

Två kulor sorbé 89:-

Tartlett på mandelbotten, vaniljkräm och färska bär 109:-